Ett besök på Kolmården!

Hej, vänner!

Igår när jag hämtade posten så hade Äppelhästen fått detta fina tackkort. Jag blev så oerhört glad och rörd när jag såg och läste. Tror att Simon sitter i sin himmel och mår bra över detta.

Jag vet att min Simon också gillade att åka karusell - vi var många gånger bland annat på Liseberg och en gång på Kolmården. Han älskade alla slags djur så när vi var på Kolmården fick han själv gå in och kolla på ormarna. Jag tycker inte om ormar och det visste han, men Simon gillade som sagt alla slags djur.   

Vill även påminna om att det är Loppis i Nakterhuset den 30 oktober mellan klockan 10.00 och 14.00. Vi kommer att vara där och sälja till förmån för Stiftelsen Äppelhästen och då finns bland annat fina höstkransar, stort urval av leksaker och en massa annat att köpa. Välkomna!

Kram
Tua