Intervju med lokaltidningen!

Sydöstran har varit på besök och gjort en intervju med mig om Stiftelsen Äppelhästen! Jag blev som vanligt rörd till tårar fast jag hade tänkt klara intervjun utan att gråta!

Jag hoppas och tror att jag fick fram både bakgrund och anledningen till varför vi startat Stiftelsen. Jag berättade först om Simons sjukdoms förlopp och så berättade jag om hur Simon var som person. Det vill säga rolig och busig och en riktig kämpe som stöttade mig när allt syntes svårt och jobbigt.

En fotograf var också med som tog foton på mig där jag bl.a. stod och höll ett foto av Simon.
Jag är verkligen spänd på hur reportaget kommer att se ut och om det kommer att bli en "domino effekt" när det väl publiceras. För den största anledningen till reportaget är att få ut att vi finns och att det sprids så vi kan glädja många sökanden till våren 2017.
Tua Fonnisson