Tiden flyger iväg

Den 6 juni 2017 var det 650 dagar sen du gick bort! Och jag kan inte förstå vad tiden tagit vägen? Vad har jag gjort hela den tiden? Kan verkligen inte förstå att det är så lång tid? Vet att jag borde tänka positivt och se framåt - men det går inte! Jag tar en dag i sänder och det är mycket nog. 

Du finns i mina tankar och i mitt huvud dagligen och det kommer du att göra så länge jag lever. Jag kan skratta och le och säga roliga saker (du var en skämtsam och rolig son) så det är kanske lite av dig jag har inom mig när jag ler och skrattar och får andra att skratta. Men du finns inte här och jag kan inte få svar.........det känns så tungt! 

Jag vill passa på att säga tack till er som bidragit till Insamlingsstiftelsen Äppelhästen och jag ska försöka jobba mer med att få in pengar till den. 
 
Tua